La festa dels diverdissabtes

Els dissabtes, a la nostra plaça central, et pot sorprendre qualsevol cosa. Des d'un pallasso fent malabars, a una obra musical, un contacontes, una selva de titelles, un espectacle de màgia i bombolles... Damunt l'escenari hi ha tot un món d'il·lusió i fantasia i el centre s'omple de rialles dels nens i nenes i les seves famílies. Espectacles participatius, entretinguts i mooooolt divertits. Us hi esperem a tots!

Horari: dissabtes de 18 a 19h

De gener a juny i de setembre a novembre

I molt més!

També trobaràs parcs infantils i zones de joc a l'interior del centre i a les terrasses. I a cada dos per tres celebrem la Mostra d'Activitats Extraescolars, on escoles, clubs i acadèmies de la comarca vénen a donar classes gratuïtes de tot tipus als nostres petits ànecs: pintura, música, ball, arts marcials... T'anem informant de tot al nostre bloc.

 • Programació activitats infantils

  QUACKTIVITATS A LA NOSTRA PLAÇA CENTRAL 

   

  JUNY

   

  Gossos busquen casa: Desfilada de gossos en adopció i recollida d'aliments. Dissabte 3 i diumenge 4 de 12h a 21h.

   

  Somriures que curen: Activitats infantils solidàries en favor de la lluita contra el càncer. Dissabte 10 i Domingo 11 de 11h a 21h.

   

  Tallers de robòtica: Tallers per construir QuackRobots. Nens i nenes de 6 a 12 anys. Divendres 16 de 16 a 20:45h i dissabte 17 de 11h a 14:30 i de 16h a 20:45h.

   

   

  Fira Playmobil: Compra, venda i tallers infantils. Dissabte 24 i diumenge 25 de 10h a 21h.