Oportunitats de negoci

Inaugurat l'any 2005, ànecblau s'ha convertit en tot un referent a la comarca del Baix Llobregat, amb més de 30.000 m2, tres nivells amb les millors marques del mercat, aparcament subterrani gratuït, gran varietat de serveis i molta visibilitat. ànecblau és més que un simple moment de compra, és tota una experiència.

A més, és l'únic centre comercial que obre els 7 dies de la setmana, de dilluns a diumenge, inclosos festius.

ànecblau compta amb una clientela de nivell econòmic mitjà-alt que ens dóna un excel·lent en comoditat, imatge i satisfacció.

 

Si busques un local

localJa tens un negoci però vols donar-li un impuls traslladant-lo a una zona d'alt trànsit? O tens en ment una idea de negoci però necessites l’emplaçament perfecte on establir lo? T'oferim l'oportunitat de col·locar el teu negoci en un punt estratègic, envoltat de marques internacionals de primer nivell que arrosseguen un gran volum de públic.

Truca’ns al 936 364 243 i concerta una cita. Podem ensenyar-te els locals disponibles, acompanyar-te a conèixer els que ja funcionen i donar-te tota la informació que necessitis per prendre la decisió. O si ho prefereixes, pots contactar amb la persona responsable de la comercialització dels locals, Mercedes Falomir, que t'atendrà al 91 426 25 44 o a mfalomirm@gentalia.eu . A ànecblau hi trobaràs el més important: els teus clients.

 

Descarregar dosier locals

 

 

Si busques un espai temporal

A la galeria

galeriaEl gran avantatge de començar el teu negoci des d'un punt de venda temporal és que redueixes enormement la inversió inicial i minimitzes riscos. A ànecblau hi trobaràs tot el que necessites: espais en lloguer —tu tries el nombre de metres quadrats— i molta, molta gent. Perfecte per a quioscos, estands, promocions, esdeveniments... als passadissos, places, aparcaments, etc.

I si vols instal·lar un punt de comunicació o un estand com a part d'una campanya publicitària o informativa, o bé tens una exposició itinerant i t'interessa el nostre centre comercial, només t’has de posar en contacte amb nosaltres. Truca’ns al 936 364 243 o escriu un email a anecblau@anecblau.com amb l'assumpte “Zones Comunes”. Podem ensenyar-te els espais disponibles segons les teves necessitats (metres quadrats, alçada, temàtica...). Parlem i trobem junts la millor solució per a la teva instal·lació!

 

Descarregar dosier zones comuns

 

 

 

A un local

enlocalA ànecblau comptem amb Quick Stores, es tracta de lloguers temporals de locals per a: pop-up stores (botigues efímeres), llançament de nous productes, marques o serveis, fires, projectes d'emprenedors (start-up), demostracions, espais multimarca, vendes exclusives de marques… Una nova fórmula comercial per posar a prova el teu negoci sense que sigui necessària una gran inversió i sense contractes amb compromisos de permanència a llarg termini.

 

Descarregar dossier Quick Stores

 

 

 

 

 

Per a publicitat

publicidadI si el que cerques són suports publicitaris, a ànecblau disposem de nombrosos suports d'alt impacte —lones, banderoles, escales, murs, vidrieres, etc.—, així com espais als nostres suports digitals —Facebook, Twitter, emailing, website, app per smartphones, pantalles a la galeria del centre, etc. En vols saber més? Descarrega't el nostre dossier d'espais publicitaris i truca’ns o escriu-nos quan vulguis.

 

Descarregar dossier Espais Publicitaris

 

 

Truca’ns al 936 364 243 o escriu un email a anecblau@anecblau.com amb l'assumpte “Espai publicitari” i revisarem els diferents emplaçaments per seleccionar el que millor s'adapti a les teves necessitats.