Condicions d'ús i Política de privacitat

En diversos formularis d'aquest lloc web, CC. ANECBLAU recull dades personals i informació dels usuaris per al seu emmagatzematge o utilització en relació amb ells. Aquestes dades s'incorporen a fitxers automatitzats titularitat de CC. ANECBLAU (d'ara endavant, el "Responsable del Fitxer"), amb domicili a Av del Canal Olímpic 24, 08860 Castelldefels (Barcelona). El tractament d'aquests fitxers estarà subjecte a la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, i la seva normativa de desenvolupament.

Les dades de caràcter personal incorporades als formularis existents a la pàgina web formaran part d'un fitxer utilitzat per a la finalitat que a cadascun correspon, per exemple per enviar el currículum del candidat perquè aquest sigui remès a tots els locals que formen el Centre Comercial o per exemple per a contactar amb vostè a través del formulari de contacte. Així mateix l'informem que atorga el seu consentiment per a l'enviament d'informació comercial relacionada amb el Centre a través de qualsevol mitjà, llevat que vostè hagi seleccionat la casella de no desitjo rebre comunicacions comercials.

L'informem, que en cas de remetre'ns el seu CV, vosté presta el seu consentiment inequívoc per cedir les dades de la seva candidatura a tots els locals que formen el Centre Comercial i la identitat està reflectida en l'apartat ESTABLIMENTS.

Igualment l'informem que compta amb els drets d'accés, rectificació i cancel · lació, així com amb la possibilitat de revocar el seu consentiment, podent exercitar remetent una carta a Av del Canal Olímpic 24, 08860 Castelldefels (Barcelona), o bé enviant un correu electrònic a anecblau@anecblau.com

CC. ANECBLAU es compromet a tractar totes les dades de caràcter personal de conformitat amb el que estableix la normativa aplicable i, en particular:

  • A tractar confidencialment les dades de caràcter personal del titular als quals tingui accés com a conseqüència de la seva navegació en el lloc web o com a conseqüència de la comunicació d'aquests als empleats de CC. ANECBLAU.
  • A adoptar les mesures de seguretat d'índole tècnica i organitzatives necessàries per evitar l'alteració, pèrdua i el tractament o accés no autoritzat a aquestes dades. Sense perjudici d'això, a causa de les actuals condicions de seguretat a Internet, el Responsable del Fitxer no pot garantir l'ús il · lícit de la informació dels usuaris per part de tercers. En conseqüència, el CC. ANECBLAU no garanteix ni assumeix cap responsabilitat pels danys i perjudicis, de qualsevol naturalesa, que poguessin derivar d'alteració, pèrdua, el tractament, accés no autoritzat o l'ús il · lícit de la informació dels titulars per part de tercers.